NEW
  
   

Ναύπλιο

el en
+ -

Κάντε κράτηση

Καλωσήρθατε στο Junior Hotel !

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, στην Αργολίδα και την παραλία Ίρια που συνδυάζει τη δροσιά της θάλασσας με τον καθαρό αέρα του βουνού, θα βρείτε το παραλιακό μας ξενοδοχείο, ένα βήμα από το ιστορικό Ναύπλιο !

Ναύπλιο

Καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στη θάλασσα !

Μία όαση αναμνήσεων δίπλα στο μαγευτικό Ναύπλιο θα σας καταπλήξει με το φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει την καταγάλανη και καθαρή θάλασσα των Ιρίων με τη θέα των βουνών που μετρούν πολλές ιστορικές στιγμές !

Ναύπλιο

Απολαύστε το άρωμα των λουλουδιών μας !

Οι κήποι μας ανάλογα με την εποχή αναδεικνύουν το συνδυασμό της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας, καθιστώντας το τοπίο μια μοναδική απόλαυση για τους επισκέπτες μας !

Ναύπλιο

Η εξυπηρέτησή σας η δική μας Προτεραιότητα !

Εκτός από την εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο μας το Προσωπικό μας θα σας δώσει και επιλογές εκδρομών στην ευρύτερη περιοχή και θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες !

Ναύπλιο

Απόλαυση με θέα τη θάλασσα !

Η απόλαυση της θαλάσσιας θέας παρέα με πρωινό ή καφέ ή φαγητό είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία !

Ναύπλιο

Ένα πραγματικά γευστικό όνειρο !

Το πρωινό μας σήμα κατατεθέν με ποιότητα και προσεγμένο ώστε να ξεκινήσετε με θετική ενέργεια τη μέρα σας !

Ναύπλιο
Ναύπλιο
Ναύπλιο
\/

Ναύπλιο

Ο Δαναός και η Ευρώπη (μία από τις Δαναΐδες) ταξίδευαν με προορισμό τους το Άργος μαζί με τις 48 κόρες του, μια εκ των οποίων και η όμορφη Αμυμώνη. Όταν έφτασαν, ο Δαναός έδωσε εντολή οι κόρες να φέρουν νερό . Η Αμυμώνη βγήκε και αυτή μαζί με τις αδερφές της, κάποια στιγμή όμως, που ήταν αποκομμένη από τις άλλες, δέχτηκε επίθεση ενός Σατύρου. Τρομοκρατημένη, όπως ήταν, κάλεσε σε βοήθεια το Θεό Ποσειδώνα . Εκείνος, την έσωσε, αλλά την έκανε μια για πάντα δική του!

Από την ένωσή τους, γεννήθηκε ο Ναύπλιος , αργότερα ιδρυτής της Ναυπλίας. Ο Ναύπλιος μεγαλώνοντας, ως γιος του θαλασσοκράτορα Ποσειδώνα, ακολούθησε όπως φυσικό ήταν τα χνάρια του πατέρα του  και έγινε γνωστός και τρανός θαλασσοπόρος. Σε ένα από τα πολλά ταξίδια του, η τύχη του τον έφερε στην μητρική του γη την Αργολίδα . Ίσως και να ήταν και θέλημα του πατέρα του ώστε ο Ναύπλιος να δει και να θαυμάσει από κοντά την πηγή της Αμυμώνης δηλαδή την πηγή που για χάρη της άνοιξε ο θεός  Ποσειδώνας και δροσίστηκε από εκεί και ο γιος του όπως εκείνοι τότε... Εκεί, ο Ναύπλιος πήρε την απόφαση να σταματήσει τις θαλασσινές περιπλανήσεις, να ηρεμήσει και να ιδρύσει τη δική του όμορφη Ναυπλία .Στην τοποθεσία της σημερινής πόλης μάλιστα εκεί ακριβώς  ίδρυσε ο Ναύπλιος τη Ναυπλία, η οποία οχυρώθηκε με κυκλώπεια τείχη. Αρχαιολογικά ευρήματα αποδεικνύουν την ύπαρξη της πόλης από τα μυκηναϊκά κιόλας χρόνια.

Η ιστορία του Ναυπλίου μεγάλη! Πλήθος κατακτητών χάρη στο απάνεμο λιμάνι και στο πρόσφορο έδαφος.

Στις ημέρες μας ο νομός Αργολίδος έχει ένα στολίδι να καυχιέται το όμορφο Ναύπλιο. Το Ναύπλιο, μια σύγχρονη πόλη που όμως, διατηρεί τη γραφικότητά της .Με όλες τις σύγχρονες υποδομές και ανέσεις. Διοικητικό αλλά και συνάμα τουριστικό κέντρο και πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών με επισκεψιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το Μπούρτζι, η Ακροναυπλία, το Παλαμήδι. Κάστρα και νεοκλασικά κτήρια, παλιές γειτονιές, μια πόλη έρωτας , έτοιμη να σας μαγέψει ανάμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μια πόλη τόσο ζωντανή όμως και τόσο μυστήρια. Ναύπλιο ή αλλιώς η μικρή Νάπολη των Βενετών κατακτητών.


Ναύπλιο, η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου. Με διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο ενετικά φρούρια, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι να σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Θαυμάστε την πόλη από ψηλά ανεβαίνοντας τα 999 σκαλιά που οδηγούν στο Παλαμήδι πάνω στο τεράστιο βράχο.

All rights reserved www.juniorhotel.gr 2016 | Created by BOOKRES